Sommarkampanj

Sugen på fika, inträde på Fotografiska och nystart efter sommaren? Nu är många av våra sjuksköterskor på Stockholms Sjukhem på välförtjänt semester. Vill du veta hur det är att jobba hos oss? Kom på en fika så berättar vi mer. Tillsammans kan vi hitta en tjänst som passar just dig.

Kom över på en fika

Om du är sjuksköterska med erfarenhet och vill veta mer om hur en framtid för dig skulle kunna se ut på Stockholms Sjukhem, ta gärna kontakt med oss genom att ansöka här nedanför eller ring oss. Vi bjuder på en fika och visar dig runt i vår verksamhet och har ett möte där vi pratar om hur vi tillsammans kan hitta en tjänst som passar dig. Du får även en trevlig goodiebag som bland annat innehåller inträdesbiljett till Fotografiska.

Tid

Kom när det passar dig. Anmäl dig längre ner på sidan så kontaktar vi dig för ett möte.

Stockholms Sjukhem är en arbetsplats där du kan rota dig. Vår litenhet gör att du blir synlig som individ. Samtidigt är vi så pass stora att vi kan erbjuda varierande tjänster och möjlighet till utveckling. 

Vilka roller finns det för dig som sjuksköterska?

Vill du arbeta kliniskt i nära patientvård erbjuder vi slutenvårdsavdelningar inom rehabilitering, geriatrik och palliativ vård. Vi har en husläkarmottagning, primärvårdsrehab, ASIH, vård- och omsorgsboende samt en minnesmottagning.

Ledarskap och forskning

Om du är redo att ta ytterligare ett steg i din karriär finns möjlighet att utvecklas som ledare eller gå vidare med forskning och utvecklingsprojekt. Vi har till och med en egen FoUU-enhet som driver projekt i nära samarbete med klinikerna. Stockholms Sjukhems styrelse har bland annat beslutat att avsätta 25 miljoner kronor till ett femårigt forskningsprojekt om multisjuka äldre där ambitionen är att skapa tvärprofessionella forskningsprogram med stor delaktighet från medarbetarna.

Förmåner som betyder något

Vi vill erbjuda en arbetsplats där patienten är vårt självklara fokus samtidigt som vi skapar en långsiktig arbetsplats för våra medarbetare.
• Du som fyllt 40 år får sex extra semesterdagar
• Du som fyllt 50 år får sju extra semesterdagar
• Föräldraledighetstillägg
• Friskvårdsbidrag

Vi brinner för konst och kultur

Vi är övertygade om att en meningsfull fritid fylld av aktivitet och kultur ger ny energi. Engagemang för konst och kultur är en del av andan på Stockholms Sjukhem.
• Personalkör
• Konst- och kulturförening
• Festkommitté som bland annat varje år anordnar en härlig personalfest 

Anmäl dig här!

Namn:
Epost:
Tel:
 

Senast uppdaterad: 22 juni 2017