‹ Tillbaka till alla nyheter

Helgöppet och ny meny i restaurangen

29 september 2017

Från nästa helg börjar restaurangen på Stockholms Sjukhem med helgöppet. Menyn byts ut redan nu på måndag där en nyhet är att det varje dag serveras en soppa.

Kostchef Mikael Cederberg

Kostchef Mikael Cederberg

Från nästa helg, den 7 och 8 oktober, börjar restaurangen med helgöppet. Nu på måndag, den 2 oktober, uppdaterar de även sina menyer.  En nyhet är att det varje dag kommer att finnas en soppa.  Varje månad kommer det även att vara en särskild temafredag som exempelvis asiatiska smaker. 

–  Vi kommer vara mer flexibla med våra menyer och byta ut rätter som inte verkar uppskattas, säger kostchef Mikael Cederberg.

Eget bröd

Restaurangen satsar också på ekologiska och kravmärkta varor, bland annat är all nötfärs kravmärkt. 

–  Varje dag bakar vi eget bröd, nu gör vi en kavring som är uppskattad. Vi erbjuder också catering som smörgåstårtor, kalla bufféer och även alkoholhaltiga drycker om man beställer till slutna sällskap, säger Mikael Cederberg. 

‹ Tillbaka till alla nyheter

Senast uppdaterad: 29 september 2017