Primärvårdsrehab på Kungsholmen erbjuder sjukgymnastik och annan rehabilitering till personer i alla åldrar. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos våra fysioterapeuter / sjukgymnaster, arbetsterapeuter eller till vår dietist.

Primärvårdsrehab erbjuder mottagning med individuell träning, rådgivning och gruppträning samt hemrehab för dig som bor på Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm och Solna. I teamet ingår arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi har olika utbildningar, t ex artrosskola, KOL-skola och olika studiecirklar. Vi har också olika träningsgrupper, medicinsk yoga, bassängträning och gym.

Personer med neurologiska sjukdomar eller skador kan få rehabilitering i hemmet av vårt specialiserade neuroteam. Neuroteamet på Kungsholmen vänder sig till personer över 18 år som bor på Kungsholmen, Norrmalm och i Solna.

Kontakt

För primärvårdsrehabilitering behövs ingen remiss – boka tid på 08-617 93 82.

Mottagningens öppettider

Måndag-fredag kl.08:00-16:30.

Telefon till mottagningen: 08-617 93 82
Om du inte kan komma till ett planerat besök måste du lämna återbud senast 24 timmar före bokad tid. När mottagningen inte är öppen kan du avboka via telefonsvarare.

Telefontid teamet

Vardagar mellan kl 08:30-09:15 kan du ringa direkt till teamet på telefon 08-617 93 93.

Remiss

Ingen remiss behövs för mottagningsbesök och hemrehab, men däremot för neuroteam.

Patientavgift

Mottagningsbesök kostar 200 kr. Frikort gäller.