Meny
Karin Evenholt, utvecklingsledare på Stockholms Sjukhem.

Karin Evenholt, utvecklingsledare på Stockholms Sjukhem.

Stockholms Sjukhem föreläser på Innovationsveckan

Nu på måndag börjar den nationella Innovationsveckan och Stockholms Sjukhem bidrar med två inspirerande föreläsningar på Kungsholmen. Du som arbetar inom vården eller är intresserad av innovation i offentlig sektor är välkommen.

Tid och plats:

Måndag 30 september, 13:00-15:00, Magnus Huss aula, Mariebergsgatan 22

Vi bjuder även på fika! Mellan föreläsningarna är det en kort bensträckare.

Ämnen:

3 metoder som radikalt ökar innovationshöjden i dina workshops 

Alla vill vara innovativa - men hur gör man i praktiken? Innovation är inget som uppstår av en slump, utan något du måste arbeta med metodiskt. Tjänstedesignföretaget Antrops seniora processledare bjuder på sina tre bästa metoder för hur du låser upp kapaciteten i din organisation. Antrop och Stockholms Sjukhem har ett långt samarbete där vi arbetat med tjänstedesign som metod för att innovera i vården.

Mitt ASIH 

Inspirationsföreläsning om hur man med enkla metoder kan ta reda på vad patienter, närstående och medarbetare har för behov. Utifrån det kan man sedan forma nya tjänster som vi vet kommer att skapa värde. Föreläsare är Karin Evenholt, utvecklingsledare på Stockholms Sjukhem. 

 

Se filmad föreläsning

Om Innovationsveckan

Innovationsveckan är en nationell kraftsamling för att visa upp det driv och engagemang som finns inom offentlig sektor när det kommer till innovation och förmågan att tänka nytt.

Det som gör Innovationsveckan unik är att den är lokal och nationell samtidigt. Veckan samordnas av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet.

Läs mer på Innovationsveckans webbplats

Uppdaterad 2019-09-30 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan