Äldreboenden i Stockholm

Mosaiken – nyöppnat äldreboende i Bromma

Det nybyggda äldreboendet Mosaiken på Bromma Sjukhus har öppnat! Vi tar emot dig som är 65+ och har beviljat biståndsbeslut. Vi har enheter med demensinriktning somatik. Här finns ateljé, solrum och sjukhusets faciliteter.

Läs mer.

Nyckelharpan - nytt äldreboende i Upplands Väsby

Nyckelharpan ligger centralt i Upplands Väsby. Här bor du i ljus fin lägenhet, får högklassig mat och har fina inomhus- och utemiljöer kring dig. Vi har takterrass och dansbana och en fin gård som delas med förskolan.

Läs mer.

Graninge Strand – nytt äldreboende i Saltsjö- Boo

Äldreboende i skärgårdsmiljö i Saltsjö-Boo i Nacka. Här finns även parlägenheter för dig som vill bo tillsammans med din partner. Stockholms Sjukhem driver boendet sedan april. Läs mer här.

Näsby Slottspark – nytt äldreboende i Täby

Äldreboende med egen kock beläget i vacker parkmiljö i Täby. Stockholms Sjukhem driver boendet sedan april. Läs mer här.

Hornskroken – demensboende på Södermalm

Hornskroken drivs sedan 1:a februari av stadsdelen. Läs om boendet här.

Vallgossen – äldreboende på Kungsholmen

Vallgossen är ett äldreboende med inriktning demens och somatik. Vi har enheter för dig som är yngre än 65 år med demens eller förvärvad hjärnskada.

Läs mer.

Kommande äldreboenden

Poesin – kommande  äldreboende i Nacka

Äldreboendet Poesin i natursköna Hasseludden, beräknas stå klart för inflytt december 2024. Här finns ett gemensamhetsrum inrett som ett bibliotek, en härlig park och närhet till natur och vatten.

Läs mer.

Film om våra äldreboenden

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2024-07-04 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan