Geriatrik – sjukvård för dig som är äldre

Geriatrik kallas den sjukvård som är specialiserad på att ge vård till dig som är äldre. I vården ingår både medicinsk behandling och rehabilitering. Stockholms Sjukhem har geriatrisk vård i Bromma och på Kungsholmen. Välkommen!

Du kommer till geriatriken antingen via remiss från din vårdcentral, direkt via ambulans eller efter att ha vårdats på akutsjukhus. Dina behov och förutsättningar är utgångspunkt för vårt arbete och vi utformar vården tillsammans med dig. Det är viktigt att du känner dig trygg och delaktig i din vård.

På geriatriken möter du ett team med flera olika vårdprofessioner. Vi tar ofta emot eller och studenter som också blir delaktiga i din vård. 

Patient hos oss

Till oss kommer du antingen via remiss från din vårdcentral, direkt via ambulans eller efter att ha vårdats på akutsjukhus. Läs mer om vår verksamhet i Bromma och på Kungsholmen.

Geriatrik Bromma

Geriatrik Kungsholmen

 

För läkare

Du kan remittera patienter till oss för geriatrisk vård och rehabilitering samt minnesutredningar. Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom området. 

Remittera till oss

Arbeta med oss!

Vill du göra skillnad på jobbet? Välkommen till geriatriken. Här får du arbeta med vård för sjuka äldre i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang, stolthet och trivsel.

Lediga jobb

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2024-06-07 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan