Palliativ vård, Bromma

Stockholms Sjukhem expanderar och är stolta över att hösten 2024 även kunna erbjuda specialiserad palliativ vård på vårdavdelning i nya lokaler på Bromma Sjukhus.

Hitta hit

Follingbogatan 60

Kontakt

Karolina Behrnsten, verksamhetschef

 Skicka mejl


Hos oss får du den vård och omsorg du behöver i en lugn och trygg miljö. Avdelningen kommer ha 18 vårdplatser bestående av enkelrum med egen dusch och toalett. Lokalerna är utformade för att ditt välbefinnande ska stå i centrum och utrustade med bekväma faciliteter.

Lyhördhet och kunskap

Här vårdas du av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator. Personalen möter dig och dina närstående med lyhördhet och har bland annat stor kunskap inom smärtlindring, symtomhantering och psykosocialt stöd.

Genom att snart expandera och erbjuda palliativ vård på vårdavdelning i Bromma är vårt mål att göra en positiv skillnad i livet för fler – när det behövs som mest

På Stockholms Sjukhem är vi stolta över vår välrenommerade vårdkvalitet och omsorg inom den palliativa vården. Vi har en egen forsknings- och utvecklingsenhet som arbetar för att ta fram nya metoder för att optimera vården och ge bästa möjliga omhändertagande.

Genom att snart expandera och erbjuda palliativ vård på vårdavdelning i Bromma är vårt mål att göra en positiv skillnad i livet för fler – när det behövs som mest. 

Vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård

I Stockholms län gäller vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård. Om du har en obotlig sjukdom och har bedömts behöva vård på sjukhus dygnet runt har du rätt att välja vårdgivare. Den läkare som skriver remiss till palliativ vård hjälper dig med det praktiska kring vårdvalet.

Stockholms Sjukhem tar emot patienter från hela Stockholms län.

Lediga tjänster

Kom och vårda livet på vår nya specialiserade palliativa vårdavdelning.

Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård? Sök arbete hos oss ­- en av Sveriges största idéburna vårdgivare med sjukhus och äldreboenden.

Läs mer och ansök

Specialiserad palliativ vård på Kungsholmen

Stockholms Sjukhem erbjuder också palliativ vård på vårdavdelning i våra lokaler på Kungsholmen.

Läs mer om den palliativa slutenvården på Kungsholmen

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2024-03-12 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan