Meny

Att jobba på Stockholms Sjukhem

Arbetsglädje, engagemang och stolthet kännetecknar våra medarbetare. Stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter värderas högt av dem som jobbar hos oss, men lika viktigt är det att trivas och ha kul på jobbet.

Inom Stockholms Sjukhem vill vi att du ska vara med och påverka din vardag, din närmaste arbetsmiljö och vår gemensamma framtid. Du kan vara delaktig på många olika sätt: genom att delta i verksamhetsplanering, arbeta i projekt eller med att utveckla verksamheten och våra processer.

Kul på jobbet – och efter!

Vi ordnar en rad sociala aktiviteter för dig som är intresserad. Det finns en konst- och kulturklubb, olika friskvårdsaktiviteter, personalklubb och festkommitté. 

Stockholms Sjukhem är tillräckligt litet för att vara personligt och familjärt samtidigt som vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda både bredd och utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett bra arbetsklimat med bra kollegor och chefer. 

Mentorsprogram för sjuksköterskor

Vårt mentorsprogram gör att du som nyanställd sjuksköterska får en trygg plattform att stå på. 

Läs mer om vårt mentorsprogram för sjuksköterskor 

Friskvård och förmåner

Friskvård och träning är en väg till bra hälsa, välbefinnande och ett hållbart arbetsliv.

Läs om våra förmåner och friskvård vi erbjuder

Våra lediga jobb

Vill du jobbar hos en arbetsgivare där medarbetarna trivs och är stolta över sitt arbete? 

Här hittar du alla lediga tjänster och kan även sända in intresseanmälningar om du inte hittar någon tjänst som passar men vill arbeta hos oss

Utvecklas hos oss

Hos oss får du en individuell utvecklingsplan.  Vi har även en gemensam årlig utbildningsplan och ett eget ledarutvecklingsprogram.

Läs mer om hur du kan utvecklas på Stockholms Sjukhem.

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2021-03-25 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan