Avdelning 16, geriatrik Kungsholmen

Kontakta oss, plan 1

 08–687 59 10

 

Kontakta oss, plan 2

 08–687 59 20

Besökstid alla dagar

 13.0019.00

 

Hitta hit

 Mariebergsgatan 22

 

Avdelning 16 är en allmängeriatrisk avdelning som erbjuder geriatrisk vård och rehabilitering för patienter från hela Stockholms län.

Våra vårdinsatser bestäms individuellt och följs regelbundet upp vid teamronder. På avdelningen finns 42 vårdplatser, av dem är 24 platser i enkelrum. Personalen har stor kunskap och erfarenhet av allmängeriatrisk vård och rehabilitering. Här finns sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska och läkare. Vi tar ofta emot studenter och elever, de blir också delaktiga i din vård.

Dina förutsättningar och förväntningar är vår utgångspunkt. Vi vill göra dig delaktig i din vård och de beslut som fattas.

Vårdtiden är oftast mellan en och två veckor. Inför utskrivning samarbetar teamet och vårdplaneringssjuksköterska med dig och dina närstående. I vårdplaneringen bedöms och planeras dina behov av vård och rehabilitering efter utskrivningen från avdelningen.

Har du synpunkter eller förslag?

Har du synpunkter på din vård och omsorg eller vår service? Låt oss veta. Dina erfarenheter är värdefulla och hjälper oss att bli bättre.

Här kan du skicka in förslag eller synpunkter

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2018-04-16 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan