Meny

Avdelning 4, palliativ vård

Besöksförbud

Vi kan tyvärr inte ta emot besök med hänsyn till smittoläget på grund av covid-19. Har du frågor är du välkommen att kontakta avdelningen.

Kontakta oss, expedition

  08-122 804 00

Besökstider

 Fria besökstider

Hitta hit

 Mariebergsgatan 22

 

Enhetschef

  08-122 804 03

Bitr enhetschef

076-050 07 79

Här på Stockholms Sjukhem finns 42 vårdplatser för palliativ vård, fördelade på två vårdavdelningar. Avdelning 4 har 21 platser och alla patientrum är enkelrum.

Din familj och dina närstående är alltid välkomna att vara med dig på avdelningen när de vill, det finns inte några bestämda besökstider. Dina närstående har också möjlighet att sova över.

Jobbar i team

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Det finns möjlighet att träffa en präst och vi samarbetar även med andra samfund och trosåskådningar om ni önskar det.

Vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård

I Stockholms län gäller vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård. Om du har en obotlig sjukdom och har bedömts behöva vård på sjukhus dygnet runt har du rätt att välja vårdgivare. Den läkare som skriver remiss till palliativ vård hjälper dig med det praktiska kring vårdvalet. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län.

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2020-10-23 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan