Meny

Avdelning 4, palliativ vård

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset gäller besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Kontakta avdelningen för mer information. 

Kontakta oss, expedition

  08-122 804 00

Hitta hit

 Mariebergsgatan 22

 

Enhetschef

  08-122 804 03

Bitr enhetschef

076-050 07 79

Ny adress

Från den 19 april 2021 hittar du Stockholms Sjukhems palliativa slutenvård på Sankt Görans sjukhusområde. Det beror på att vi bygger om och moderniserar hus B på Kungsholmen.

Hitta till oss: Palliativ vård, avdelning 20, Sankt Göransplan 4 vid S:t Görans sjukhus

Här på Stockholms Sjukhem finns 42 vårdplatser för palliativ vård, fördelade på två vårdavdelningar. Avdelning 4 har 21 platser och alla patientrum är enkelrum.

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Det finns möjlighet att träffa en präst och vi samarbetar även med andra samfund och trosåskådningar om ni önskar det.

Vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård

I Stockholms län gäller vårdval inom specialiserad palliativ slutenvård. Om du har en obotlig sjukdom och har bedömts behöva vård på sjukhus dygnet runt har du rätt att välja vårdgivare. Den läkare som skriver remiss till palliativ vård hjälper dig med det praktiska kring vårdvalet. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län.

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2021-04-09 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan