Meny

Rehabilitering

Har du varit sjuk, skadad eller har opererats kan du behöva rehabilitering för att bli bra igen. Om du har behov av att komma till exempelvis en fysioterapeut/sjukgymnast, kiropraktor, dietist eller arbetsterapeut kan du också enkelt boka en tid.

Boka tid direkt

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du boka tid hos Primärvårdsrehab Kungsholmen och Primärvårdsrehab Bromma. Vi erbjuder tider hos fysioterapeuter, kiropraktorer, dietister och arbetsterapeuter. 

Mottagningsbesök kostar 200 kronor, frikort gäller. 

Rehabilitering på avdelning efter akutsjukvård.

Primärvårdsrehab med öppen mottagning och hemrehabilitering, för patienter i alla åldrar – ingen remiss behövs. Här kan du själv boka tid för behandling. Vi har även neuroteam kopplat till vår verksamhet.

Planerad specialiserad neurologisk rehabilitering, både inneliggande och dagrehab – du behöver remiss, vårdval gäller.

 

Specialiserad rehabilitering efter akutsjukvård

Du som har fått akut vård på sjukhus kan få inneliggande rehabilitering hos oss. I våra rehabteam ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, kurator och dietist. De ser till att du får rätt hjälp för just din rehabilitering. Målet är att du ska få tillbaka ett så normalt liv som möjligt. 

Planerad specialiserad neurologisk rehabilitering

Du som har en neurologisk sjukdom eller skada och har behov och nytta av en intensifierad, strukturerad och sammanhållen period av multiprofessionell teamrehabilitering, kan ansöka om en rehabiliteringsperiod. Rehabiliteringsperioden kan vara antingen i slutenvård eller i dagvård.

 

Primärvårdsrehab i Bromma

Vi ingår i vårdvalet för primärvårdsrehabilitering och har en mottagning på Bromma sjukhus. Vi erbjuder sjukgymnastik och annan rehab för patienter i alla åldrar, på mottagningen och i hemmet. Vi har även neuroteam i vår verksamhet.

Läs mer om primärvårdsrehabilitering i Bromma

Rehabilitering Kungsholmen

Vi tar emot patienter som har vårdats på akutsjukhus och behöver rehabilitering. Vi erbjuder neurologisk rehabilitering enligt vårdval och här finns även en mottagning för primärvårdsrehabilitering, samt ett neuroteam för Kungsholmen, Norrmalm och Solna.

Läs mer om våra rehabtjänster på Kungsholmen

Boka tid direkt

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du boka tid hos Primärvårdsrehab Kungsholmen och Primärvårdsrehab Bromma. Vi erbjuder tider hos våra fysioterapeuter, kiropraktorer och arbetsterapeuter.

Du kan även om- eller avboka en tid. Du loggar in med hjälp av BankID eller e-legitimation.

Boka tid direkt hos Primärvårdsrehab Bromma

Boka tid direkt hos Primärvårdsrehab Kungsholmen 

 

Har du synpunkter eller förslag?

Har du synpunkter på din vård och omsorg eller vår service? Låt oss veta. Dina erfarenheter är värdefulla och hjälper oss att bli bättre.

Här kan du skicka in förslag eller synpunkter

Pågående forskning

Vid Stockholms Sjukhem pågår ett 20-tal forskningsprojekt. Vi forskar inom våra vårdområden geriatrik, palliativ vård, rehabilitering och vård- och omsorg.

Läs mer om våra forskningsprojekt på Stockholms Sjukhem

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2021-11-11 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan