Meny

Avdelning 21, rehabilitering efter vård på akutsjukhus

Kontakta oss

  08–122 801 00

Hitta hit

 Sankt Göransplan 4

Besökstid

Vardag 16:00–17:30, helg 13:30–17:30

Besökare ska bära munskydd samt vistas inne på patientrummet, gärna besök utomhus om möjligt.

Ny adress

Just nu hittar du Stockholms Sjukhems rehabilitering slutenvård på Sankt Görans sjukhusområde. Det beror på att vi bygger om och moderniserar hus B på Kungsholmen för framtidens vård. I höst flyttar vi in i nyrenoverade lokaler på Mariebergatan på Kungsholmen. 

Hitta till oss: Rehabilitering, avdelning 21, Sankt Göransplan 4 vid S:t Görans sjukhus

Stockholms Sjukhem tar emot dig som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi erbjuder en högkvalitativ, specialiserad rehabilitering inom områdena neurologi, kirurgi och ortopedi.

Hos oss har du tillgång till ett team med specialistkunskaper. I våra rehabteam ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, kurator och dietist. Hos oss får du god mat som lagas på plats i eget kök.

Tillsammans med dig tar vi fram en rehabiliteringsplan med schemalagda aktiviteter.  Och vi planerar alltid inför din utskrivning så den ska bli trygg och utgå från dina behov. Målet är att du ska uppnå största möjliga grad av självständighet och en så god livskvalitet som möjligt.

Över 96 procent är nöjda med sin rehabilitering

Vårdkedja för ryggmärgsskadade

Stockholms Sjukhem ingår i vårdkedjan för ryggmärgsskadade i Stockholms läns landsting.

Läs mer om vårdkedja för ryggmärgsskadade

Hjärna tillsammans

Projektet "Hjärna Tillsammans" är en mötesplats och kunskapsbank för bästa möjliga stöd och rehabilitering för personer med förvärvad
hjärnskada, som följd av exempelvis stroke eller olycka. Här ordnas exempelvis närståendeträffar och nätverksgrupper. Stockholms Sjukhem är också engagerade i projektet. 

Läs mer om Hjärna Tillsammans på deras webbplats

 

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2022-06-22 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan