Meny

Avdelning 21, rehabilitering

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset gäller besöksrestriktioner på vårdavdelningen.  Kontakta avdelningen för mer information. 

Kontakta oss

  08–122 801 00

Besökstid

 Besöksförbud tillsvidare

Hitta hit

 Sankt Göransplan 4

Ny adress

Från den 19 april 2021 hittar du Stockholms Sjukhems rehabilitering slutenvård på Sankt Görans sjukhusområde. Det beror på att vi bygger om och moderniserar hus B på Kungsholmen för framtidens vård.

Hitta till oss: Rehabilitering, avdelning 21, Sankt Göransplan 4 vid S:t Görans sjukhus

Vi tar emot dig som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Rehabilitering handlar om att du ska uppnå bästa möjliga livskvalitet och självständighet. Hos oss har du tillgång till ett team med specialistkunskaper.

Utifrån dina specifika mål erbjuder vi träning, både enskilt och i grupp. Tillsammans med dig planerar vi inför en trygg utskrivning utifrån dina behov.

Vi erbjuder dig:

Multiprofessionellt team med specialistkunskaper inom rehabilitering. I teamet ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator, psykolog och dietist

Vällagad mat från vårt eget kök och möjlighet att välja mellan tre olika rätter till både lunch och middag

Vårdkedja för ryggmärgsskadade

Stockholms Sjukhem ingår i vårdkedjan för ryggmärgsskadade i Stockholms läns landsting.

Läs mer om vårdkedja för ryggmärgsskadade

Hjärna tillsammans

Projektet "Hjärna Tillsammans" är en mötesplats och kunskapsbank för bästa möjliga stöd och rehabilitering för personer med förvärvad
hjärnskada, som följd av exempelvis stroke eller olycka. Här ordnas exempelvis närståendeträffar och nätverksgrupper. Stockholms Sjukhem är också engagerade i projektet. 

Läs mer om Hjärna Tillsammans på deras webbplats

 

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2021-06-30 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan