Verksamhetsberättelse 2018

Uppdaterad 2024-01-22 Webbredaktör: Marianne Spiik Skriv ut sidan

Nu kan du ta del av vår verksamhetsberättelse för 2018. Vi presenterar resultat inom kvalitet och produktion samt hållbarhet och ekonomi från året som har gått.

– För att kunna erbjuda sjukvård, rehabilitering och omsorg av hög kvalitet idag och imorgon krävs en ansvarsfull och hållbar verksamhet ur alla perspektiv. I vår verksamhetsberättelse beskrivs vårt arbete med detta och våra resultat inom kvalitet och produktion, medarbetarskap och ledarskap, forskning och utveckling samt hållbarhet och ekonomi, säger sjukhusdirektör Karin Thalén.

– Vi är stolta över den verksamhet vi erbjuder och att vi möter dem vi finns till för med omtanke, respekt och kunskap. I år har vi erbjudit rehabilitering, omsorg och sjukvård till ännu fler stockholmare än tidigare år. Vi är attraktiva och har stor efterfrågan på våra vård- och omsorgstjänster, säger Karin Thalén. Men att vi ger en bra vård och omsorg idag betyder inte att vi är nöjda. Det finns en drivkraft och vilja att utveckla verksamheten så att vi blir ännu bättre imorgon.

– Vi vill fortsätta göra skillnad för de människor vi möter genom att tillsammans med dem utveckla de vård- och omsorgstjänster vi erbjuder. Vi vill se en mer sammanhållen vård och omsorg för den som har stora vårdbehov, vi vill vi utveckla hemsjukvården för fler grupper, med stöd av ny teknik och nya arbetssätt, och vi vill bidra till att den idéburna välfärden växer. Det finns en tradition av engagemang, entreprenörskap och tydlig värdegrund hos idéburna aktörer som bidrar till en efterfrågad och viktig mångfald i välfärden, säger Karin Thalén.

Läs den digitala versionen av vår verksamhetsberättelse 2018

Vill du beställa den tryckta versionen? Kontakta oss på mejl: info@stockholmssjukhem.se