Vi har öppnat Nyckelharpan!

Uppdaterad 2024-01-22 Webbredaktör: Susanna Engström Skriv ut sidan

Hur känns det att vi idag äntligen tar emot de första boende på Nyckelharpan?

– Vi välkomnar och ser fram emot att äntligen få träffa de boende som flyttar in. De första flyttar in redan i eftermiddag, säger Pernilla, sjuksköterska på Nyckelharpan.

Nu har du och övriga medarbetare varit i huset och gjort det hemtrevligt och ställt ordning inför att de boende ska flytta in. Hur känns det?

– Det känns jättebra! Mycket bättre än förväntat! Alla är så engagerade, glada och peppade på det här. Och huset är SÅ fint!

1:a november började Nyckelharpans medarbetare arbeta på Stockholms Sjukhem. De inledde med två dagars introduktionsutbildning. Vad tycker du om introduktionen?

– Det var jättebra dagar! Vi fick bland annat ta del av en introduktionskurs i etik med överläkare Madhuri Gogineni som arbetar på Stockholms Sjukhems palliativa vård. Det var verkligen så bra och givande. Hon var så karismatisk och engagerande.

Nu har ni medarbetare haft några veckor tillsammans för att "teama" ihop er. Känner ni er redo att ta emot de boende?

– Jag tycker att det har varit mycket positivt att vi personal fått tid att lära känna varandra samt vara delaktiga i uppstarten av verksamheten. Nu är vi mer än redo att ta emot de boende. Varmt välkomna! avslutar Pernilla.

 

Information om det nya äldreboendet Nyckelharpan som drivs av den icke vinstdrivande stiftelsen Stockholms Sjukhem hittar du på vår webbsida.

 

Boka tid för visning eller boka lägenhet

Vill du boka tid för visning eller boka en lägenhet, kontakta verksamhetschef Ewa Svensson på mejl: ewa.svensson@stockholmssjukhem.se eller tel.  08-122 848 11.