Stockholms Sjukhem

Sjuksköterskestudent? Vi behöver dig!

Är du sjuksköterskestudent som studerat färdigt termin två eller har arbetat som undersköterska innan dina studier? Nu behöver vi dig till våra geriatriska verksamheter. Vi undrar om du snarast kan vara behjälplig i arbetet med akutgeriatriska patienter vid, i första hand, våra ordinarie vårdenheter.

På grund av covid-19-pandemin vidtar vi inom Stockholms Sjukhem i förberedande syfte ett antal åtgärder för att säkerställa patientsäkerheten med målsättning att fortsatt ge kvalitativ vård till våra geriatriska patienter.

Vi har idag geriatrisk verksamhet både på Kungsholmen och i Bromma. Med syfte att avlasta den högspecialiserade akutsjukvården har vi etablerat två covid-19-enheter vid två av våra avdelningar. Dessa kommer framförallt att bemannas av ordinarie personal. Något som förstås påverkar vår ordinarie organisation och gör att vi befinner oss i ett ansträngt bemanningsläge.

Vi behöver dig som med engagemang, kunskap och omtanke omgående kan börja arbeta hos oss som behovsanställd på timmar framförallt med undersköterskeuppgifter. För att kunna söka ska du ha studerat färdigt termin två eller tidigare arbetat som undersköterska.

Om du har möjlighet att hjälpa till så hör gärna av er omgående till Anita Boström Stockholms Sjukhem HR. 
 Sänd e-post till Anita Boström