Relationsskapande i Upplands Väsby

I veckan besökte äldreomsorgschef Peter Ceder, verksamhetschef Ewa Svensson och etableringsansvarig Ulrica Strand KPR Upplands Väsby. Det var ett fint tillfälle att få presentera oss och skapa relation med pensionärer i kommunen.

Gänget från Stockholms Sjukhems äldreomsorg bjöds in för att presentera oss och vårt kommande äldreboende Nyckelharpan för pensionärerna i Kommunala Pensionärsrådet (KPR) i Upplands Väsby. Det blev ett bra möte där vi får uppfattningen att det finns ett stort intresse för Stockholms Sjukhem bland Upplands Väsbys pensionärer. De var nyfikna på varför boendet har det namn det har, och tycktes uppskatta den lokala kopplingen till riksspelmannen Åsa Jinder som tidigare bott i kommunen.

Presentation av Stockholms Sjukhem, Nyckelharpan och Ewa Svensson

Deltagarna på KPR fick veta mer om hur vi tänkt när vi skapat vårt kommande boende. Deltagarna fick också se skissbilder på hur det kommer att se ut i boendet när det står klart. Att träffa verksamhetschef Ewa Svensson och möjliggjorde för deltagarna på KPR att få alla sina frågor besvarade.