Tony Janes är ny chef för fastighet och service på Stockholms Sjukhem.

Tony Janes är ny chef för fastighet och service på Stockholms Sjukhem.

Ny chef för fastighet och service

Uppdaterad 2024-04-15 Webbredaktör: Cathrine Broman Skriv ut sidan

Tony Janes är ny chef för fastighet och service på Stockholms Sjukhem. Han kommer närmast från rollen som fastighetschef för Internationella engelska skolan och har tidigare haft flera ledande roller inom fastighetsbranschen.

Tony Janes har tagit över rollen som chef för fastighet och service efter Peter Westhammar som har varit interimschef sedan december 2022.

– Jag hälsar Tony varmt välkommen till oss. Med sin gedigna erfarenhet av ledande roller inom fastighetsbranschen kommer han att fortsätta utveckla fastighet och service på Stockholms Sjukhem tillsammans med medarbetarna för att stödja sjukvården och äldreomsorgen på bästa sätt. Jag är väldigt glad för rekryteringen då Tony delar vår värdegrund, tillför kompetens, och har en positiv entreprenörskraft, säger Erik Wassberg, sjukhusdirektör på Stockholms Sjukhem.

Jag är mycket imponerad av Stockholms Sjukhems engagemang för patienter, boende och samhället

Tony har 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han har utöver rollen som fastighetschef på Internationella engelska skolan bland annat varit fastighetschef och haft andra ledande roller på Jernhusen, Fabege och ISS Property Services.

– Jag är mycket imponerad av Stockholms Sjukhems engagemang för patienter, boende och samhället. Jag ser fram emot att bidra till denna viktiga verksamhet tillsammans med medarbetarna inom fastighet och service. Som ledare tror jag på ett coachande och tillitsbaserat förhållningssätt, säger Tony Janes.