Nya äldreboendet Mosaiken har öppnat!

Uppdaterad 2024-07-11 Webbredaktör: Susanna Engström Skriv ut sidan

Äldreboendet Mosaiken ligger i höghusdelen på Bromma Sjukhus. Det unika med Mosaiken är dess fokus på bildkonst. Boendet har en egen ateljé! Dessutom finns ett solrum där de boende kan njuta av solens fördelar året runt. Mosaikens boende och närstående har även närhet till sjukhusets faciliteter, så som café, salladsbar, blomsterbutik och gym. I närområdet finns vackra promenadstråk.

– Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda detta nya och innovativa boende för äldre. Mosaiken representerar vår fortsatta strävan att förbättra livskvaliteten för våra boende genom att skapa en miljö som är både trygg och stimulerande, säger Anette Bengtsson, verksamhetschef Mosaiken.

Stockholms Sjukhems äldreboenden har egen anställd läkare och medarbetarna har utbildats i etik; grunden i all god vård och omsorg.

Boendet har enheter med inriktning somatik och demens för personer över 65 år med beviljat biståndsbeslut för särskilt boende. Här finns enheter med inriktning somatik och demens.

Oavsett vart i landet du bor, kan du söka en lägenhet på Mosaiken. Ta kontakt med din biståndshandläggare så hjälper hen dig.

För mer information om Mosaiken, vänligen besök boendets webbsida eller kontakta oss direkt.

Äldreboendet Mosaiken ligger i höghusdelen på Bromma Sjukhus. Det unika med Mosaiken är dess fokus på bildkonst. Boendet har en egen ateljé!