Richard Skröder, överläkare inom den palliativa vården här på Stockholms Sjukhem.

Richard Skröder, överläkare inom den palliativa vården på Stockholms Sjukhem.

Podd om att arbeta med palliativ vård

Dagens avsnitt gästas av Richard Skröder, överläkare inom den palliativa vården på Stockholms Sjukhem.

Richard ger tips på hur du kan möta den person som blivit obotligt sjuk, både som personal inom vården och omsorgen, men även som anhörig. Vi får en inblick i de frågor och funderingar många ställs inför under sin sista tid och hur Richard löste en situation som höll på att gå fel.

Bra chefsskap inom vården och omsorgen

Omtanken är en podcast av Stockholms Sjukhem där våra medarbetare delar med sig av sina kunskaper så att fler kan ge en ännu bättre vård och omsorg. Podcasten riktar sig både till professionen och allmänheten som kan var intresserade av de ämnen som tas upp. 

Nästa avsnitt kommer att handla om ämnet bra chefsskap inom vården och omsorgen. Avsnittet var egentligen tänkt att spelas in tidigare, men på grund av coronapandemin spelades avsnitten om oro och etisk stress i vården och omsorgen samt covid-19-rehabilitering in före.

Omtanken

Programledare för podden Omtanken är Mariana Lind, kommunikatör på Stockholms Sjukhem, som leder samtalet och ställer frågorna. Alexandra Lindmark från webbyrån Camelonta har klippt och producerat.

Frågor eller tips?

Har du frågor om podden eller önskemål om vad vi ska lyfta? Hör gärna av dig till Mariana Lind, kommunikatör, Stockholms Sjukhem

Tel: 072–606 35 47

 Skicka mejl