Nanna Forsmarker, fysioterapeut på Stockholms Sjukhem

Fysioterapeut Nanna Forsmarker.

Podd om rehabilitering vid covid-19

Fysioterapeut Nanna Forsmarker var med och öppnade upp en avdelning för rehabilitering av covid-19 på Stockholms Sjukhem. Hon berättar hur rehabiliteringen av covid-19-patienter som tidigare legat i respirator går till.  Och hur ska man tänka om man tror att man haft covid och fortfarande inte mår helt bra?

Nanna ger många tips till vårdpersonal som kommer i kontakt med patientgruppen. Vi får även svar på hur det känns att jobba under en pandemi och vilka tankar det har väckt.

Bra chefsskap inom vården och omsorgen

Omtanken är en podcast av Stockholms Sjukhem där våra medarbetare delar med sig av sina kunskaper så att fler kan ge en ännu bättre vård och omsorg. Podcasten riktar sig både till professionen och allmänheten som kan var intresserade av de ämnen som tas upp. 

Nästa avsnitt kommer att handla om ämnet bra chefsskap inom vården och omsorgen. Avsnittet var egentligen tänkt att bli avsnitt tre, men på grund av coronapandemin spelades avsnitten om oro och etisk stress i vården och omsorgen samt covid-19-rehabilitering in före. 

Omtanken

Programledare för podden Omtanken är Mariana Lind, kommunikatör på Stockholms Sjukhem, som leder samtalet och ställer frågorna. Alexandra Lindmark från webbyrån Camelonta har klippt och producerat.

Frågor eller tips?

Har du frågor om podden eller önskemål om vad vi ska lyfta? Hör gärna av dig till Mariana Lind, kommunikatör, Stockholms Sjukhem

Tel: 072–606 35 47

 Skicka mejl