Mikael Cederberg, kostchef Stockholms Sjukhem

Stockholms Sjukhem levererar mat till externt äldreboende 

Uppdaterad 2024-01-22 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan

Nu får även äldreboendet Josephinahemmet i Bromma njuta av mat från Stockholms Sjukhems kostenhet som blivit nominerade av White Guide Senior.

– Det känns jätteroligt att vi blev tillfrågade och då vi redan levererar till vår verksamhet i Bromma går det bra med logistiken när vi ska köra ut maten, säger Mikael Cederberg, kostchef på Stockholms Sjukhem.

Fick proväta maten 

Sedan en tid tillbaka har Stockholms Sjukhem dagligen levererat 30 lunch och 25 middag till äldreboendet Josephinahemmet i Bromma. Utöver det tillagas 300 lunch och 300 middag till egna på patienter och boende samt ytterligare 200 luncher i själva restaurangen under ordinarie förhållanden.

– Ansvariga för Josephinahemmet hade hört talas om vår verksamhet och tre personer från dem kom hit och provåt maten innan de bestämde sig.

Lunchen levereras varm, middagen kall och värms sedan på plats.

– Vi är självklart öppna för flera uppdrag och det verkar som att man har fått upp ögonen för vår mat här på Stockholms Sjukhem sedan vi fått utmärkelser och ännu en gång dubbla nomineringar av White Guide Senior, säger Mikael Cederberg.

Intresserad av att få mat till din verksamhet?

Stockholms Sjukhem har möjlighet att leverera kost till fler äldreboenden.

Ta kontakt med Marinette Hansson, affärsutvecklare på Stockholms Sjukhem.

 Skicka mejl

 08-122 892 32