Liza Eriksson, grundare och vd på RedLocker, och Sara Leffler-Sjölander, HR-partner på Stockholms Sjukhem.

Liza Eriksson, grundare och vd på RedLocker, och Sara Leffler-Sjölander, HR-partner på Stockholms Sjukhem.

Gratis mensskydd för medarbetare i samarbete med RedLocker

Uppdaterad 2024-01-22 Webbredaktör: Cathrine Broman Skriv ut sidan

Stockholms Sjukhem är glada över att ha inlett ett samarbete med RedLocker. Nu är nya skåpen monterade, välfyllda och redo att användas.

– Stockholms Sjukhem vill vara en inkluderande arbetsplats där allt vi gör ska gå i linje med våra värderingar. Därför känns samarbetet med RedLocker som en viktig satsning där vi arbetar för både bättre arbetsmiljö och ökad jämställdhet, säger Sara Leffler-Sjölander, HR-partner på Stockholms Sjukhem.

Medarbetarna är hjärtat i organisationen och genom att det finns mensskydd på jobbet blir det både enklare och smidare i vardagen.

Röda lösningar

– Att vi på RedLocker har fått möjligheten att arbeta med Stockholms Sjukhem för att de ska kunna erbjuda fria mensskydd till sina anställda, känns både viktigt och roligt! Vård- och omsorgsyrken utförs ju till stor del av kvinnor som är i behov av våra produkter och därför känns det extra viktigt att våra röda lösningar finns tillgängliga för allas trygghet på arbetsplatsen säger Liza Eriksson, grundare och vd på RedLocker som är stolt över samarbetet med Stockholms Sjukhem.

Sara Leffler-Sjölander menar att erbjuda mensskydd är ett naturligt och helt rätt steg att ta.

– Dessutom innebär det att vi är med och bidrar till att gratis mensskydd kan erbjudas på skolor och hos idrottsföreningar. Det känns riktigt bra!