Save the date: Marie Cederschiöld-dagarna den 7–8 mars

För andra året i rad bjuder Marie Cederschiöld högskola och dess ägare in till Marie Cederschiöld-dagarna. Temat i år är samtal om livet och döden ur ett jämlikhetsperspektiv.

Den idéburna visionen om att se hela människan har genom åren drivit på och utvecklat det palliativa förhållningssättet. Vad innebär det idag – och hur vill vi att det fortsätter att utvecklas framåt? I tider av stor förändring är detta samtal viktigare än någonsin.  

Marie Cederschiöld-dagarna 2024 kommer att ha fokus på samtal både om livet och om döden. Jämlikhet kommer att uppmärksammas ur olika perspektiv, likaså internationella kvinnodagen.

Anmäl redan nu

Varmt välkommen till två dagar av djupdykning i ämnet i syfte att främja kunskapsutbyten, väcka nya tankar och bygga broar mellan professioner. Vår förhoppning är att årets tema kommer vidga perspektiven och inspirera till ett ännu mer utvecklande arbetssätt kring palliativ vård. Till vår hjälp kommer vi ha ett fullmatat schema med intressanta föreläsare, panelsamtal och diskussioner.

Plats: Aulan i Marie Cederschiöld högskola, Stigbergsgatan 30 i Stockholm. Seminarierna kommer också gå att följa digitalt.

Fri entré. Lunch och fika ingår.

Detaljerad information om programmet kommer senare i höst. Vill du anmäla dig till Marie Cederschiöld-dagarna redan nu kan du göra det till jane.osterlind@mchs.se