Podd om ledarskap inom vården och omsorgen

Dagens avsnitt gästas av Agneta Björkman, enhetschef på avdelningen Specialiserad Rehabilitering och Sunna Koskinen, enhetschef inom Paramedicin på geriatriken. Som chefer för 35 medarbetare vardera bidrar de med många tips och erfarenheter.

I avsnittet berättar Agneta och Sunna bland annat om sina drivkrafter, ledarskap under pandemin och hur de hanterar svåra samtal och konflikter på arbetsplatsen. Vi får även ta del av bra råd till nya chefer och hur det går att utveckla sitt ledarskap på bästa sätt.

Omtanken är en podcast av Stockholms Sjukhem där våra medarbetare delar med sig av sina kunskaper så att fler kan ge en ännu bättre vård och omsorg. Podcasten riktar sig både till professionen och allmänheten som kan var intresserade av de ämnen som tas upp. 

Omtanken

Programledare för podden Omtanken är Mariana Lind, kommunikatör på Stockholms Sjukhem, som leder samtalet och ställer frågorna. Alexandra Lindmark från webbyrån Camelonta har klippt och producerat.

Frågor eller tips?

Har du frågor om podden eller önskemål om vad vi ska lyfta? Hör gärna av dig till Mariana Lind, kommunikatör, Stockholms Sjukhem

Tel: 072–606 35 47

 Skicka mejl