Geriatrik Kungsholmen, avdelning B3, B4

Kontakta oss 

08–122 816 00

Hitta hit

Mariebergsgatan 22

Besökstid

14:00–19.00

Tillfällig flytt

Med anledning av renovering och störande ombyggnationer i våra lokaler flyttar vi tillfälligt en del av avd. 11 på Stockholms Sjukhem Geriatrik Bromma till Stockholms Sjukhem Geriatrik Kungsholmen, Mariebergsgatan Hus A plan 1.

 

Om du blir sjuk när du är äldre kan du behöva geriatrisk vård. Hos oss på Geriatrik Kungsholmen, avdelning B3 och avdelning B4, får du medicinsk behandling och rehabilitering med särskild hänsyn till din ålder och personliga förutsättningar.

Våra vårdinsatser bestäms individuellt och följs regelbundet upp vid teamronder. På avdelningen finns 48 vårdplatser. Personalen har stor kunskap och erfarenhet av allmängeriatrisk vård och rehabilitering. Här finns sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska och läkare.

Avdelningen tar ofta emot studenter och elever, de blir också delaktiga i din vård. Vi erbjuder geriatrisk vård och rehabilitering för patienter från hela Stockholms län.

Rehabilitering

Rehabilitering är en viktig del av din vård. På varje vårdavdelning finns fysioterapeuter och arbetsterapeuter som hjälper dig med de nytillkomna nedsättningar i funktion och aktivitet som din sjukdom eller skada har orsakat. Läs mer om rehabilitering inom geriatriken

Måltider för dig som patient

Vi har en gemensam matsal där du är varmt välkommen att inta dina måltider

Vi serverar frukost, lunch och middag däremellan serveras förmiddags- och eftermiddagskaffe

Bra att veta

Doftande blommor och parfymer är ej tillåtna

Levande ljus är ej tillåtna

Vi har wifi/gästnätverk

TV finns på varje rum och i allrum

Patienten ansvarar själv för sina värdesaker

Se till att det finns kläder och skor inför hemgång

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2024-02-12 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan