Meny

Restaurang och café

Restaurang & Café på Kungsholmen

Kontakta oss

08–122 898 84

Öppettider 

 Mån–fre 09:00–16:30

Hitta hit

 Mariebergsgatan 22

Lunch serveras

 mån–fre 11:00–14:00

Här på Stockholms Sjukhem satsar vi för att kunna erbjuda måltider av högsta kvalitet. Maten i vårt kök tillagas från utvalda råvaror, varav drygt 25 procent är ekologiska och närodlade. Restaurangen finns i våra fina lokaler på Kungsholmen och är öppen för allmänheten.

Lunch

Lunchmenyn bjuder på varianter av klassisk husmanskost. Vi mixar nordisk matglädje med influenser från övriga världen. Traditionen är viktig men vi är inte heller rädda för förnyelse.

I vår lunchbuffé kan du välja mellan tre olika rätter, varav en är vegetarisk, inklusive sallad och hembakat bröd. Vi erbjuder dagens sallad och soppa att äta i restaurangen eller som take away. Caféet säljer även matigare smörgåsar och hembakt kaffebröd. 

Café

I caféet kan du exempelvis köpa sallad, soppor, pajer, smörgåsar och smoothies. De röda dagar och helger när caféet är öppet och det inte är lunchservering finns en salladsbuffé där det går att välja till ett kött, fisk, eller vegetariskt alternativ.  

Catering

Behöver du catering? Vi erbjuder snittar, smörgåstårtor, landgångsbröd och fruktfat. Vi kan även tillaga varm mat och olika temat som exempelvis medelhavstema eller asiatiskt tema. Välkommen med din beställning.

Konferens

Kom hit och ha er konferens i våra lokaler, vi utlovar god mat och bra service. Kontakta oss för att få veta mer och göra en bokning. 

Priser

Dagens lunch 98 kr
Dagens Lunch, take away 93 kr
Dagens sallad/paj 75 kr
Varm soppa, take away 55 kr  
 

Halva priset 

Vardagar 14:00-14:15 kan du köpa med dig en take away-låda från dagens lunchbuffé, 50 kronor 


Lunchkort

20kr/st (vid första köpet), 
laddas med 450 kr för 5 luncher

(För gäster som önskar betala på faktura gäller andra priser.)

Café Medi, Bromma sjukhus

På Bromma sjukhus finns en cafeteria som är öppen vardagar 08–17. I cafeterian serveras både kaffe och kaffebröd, smörgåsar och olika lunchrätter, och du kan köpa tidningar, godis mm.

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2019-08-12 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan