Meny

Meny

Vecka 48

MÅNDAG
Tomat- & vitvinbrässerad kyckling m champinjoner (GF*)
Pankobakad färsk torsk, räkor och citrussås, kokt potatis
Rödbetsbiffar med fetaost sås

TISDAG
Fläskkarré med asiatiska smaker samt glasnudlar(GF)
Lax wallenbergare med vitvinssås och kokt potatis (GF)
Halloumigratäng med grönsaker(GF)

ONSDAG
Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
Ångad kolja med pepparrotssmör, kokt potatis (GF)
Enchilada med bönor och ostsås

TORSDAG
Hemlagad ärtsoppa med fläsk, pannkaka, sylt
Kyckling med plommon och aprikos, rosepepparsås(GF)
Cannelloni med ricotta och spenat samt tomatsås

FREDAG
Chili con carne med ris(GF)
Laxpudding med skirat smör och hackat ägg (GF)
Chili sin carne med grönsaksris (GF)

(*GF=Glutenfri maträtt *LF= laktosfri maträtt)

 

OBS! Bufféservering; Vi reserverar oss för att kontaminering av allergener kan förekomma
Med reservation för eventuella ändringar