Meny

Vecka  46 (12/11-16/11)

Måndag 
Kokt torsk, ägg- & persiljesås, potatis (GF*)
Nattbakad kravmärkt högrev med smålök och rotgrönsaker (GF*)
Veg alternativ: Vegetarisk burgare med klyftpotatis

Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk med lök sås, potatis (GF*)
Fiskgratäng med skaldjur
Veg alternativ:  Fettuccini med vegme och svampsås

Onsdag
Skånsk kalops, rödbetor, potatis (GF*)
Kolja med brynt sojasmör och ingefära (GF*)
Veg alternativ: Bondomelett

Torsdag
Hemkokt ärtsoppa m. mejram, senap & tärnad fläskbog, pannkaka, sylt
Kycklinggryta med chorizo & svamp, ris (GF*)
Veg alternativ: Nudelwok med grönsaker

Fredag
Kökets special ”SURPRISE”

(*GF=Glutenfri maträtt)

Med reservation för ändringar.