Vecka 39

MÅNDAG

Pasta bolognese , parmesan
Ugnsbakad sejfilé med vitvinssås samt dillslungad potatis
Morotslasagne med keso och örter


TISDAG

Torsk med örter och citron samt kall gurksås(GF)
Kycklinggryta med curry, ris (*GF)
Blomkålbiffar serveras med tomatsalsa(GF)


ONSDAG

Pannbiff på nötfärs, saltgurka, gräddsås, (GF)
Ugnsbakad kolja med pepparrot, kokt ägg, skirat smör och dill
(GF)
Ostgratinerad squash med baljväxtfärs och tomatsås(GF)


TORSDAG

Krabbburgare med friterad potatis och aioli(GF)
Gryta på nötkött serveras med potatismos
Champinjonsfyllda crepes


FREDAG

Stekt kummel med tomat och paprikasås(GF)
Sojakaramelliserad kyckling m ingenfära, chili och ris
Kökets val