Meny

Vecka 12

MÅNDAG
Kassler med örtsås och friterad potatis (GF)
Ört överbakad kolja med dill och citronsås(GF)
Ugnspannkaka med rökt tofu


TISDAG
Oxbringa med pepparrotssås rostade rotfrukter (GF)
Panerad torsk med Rhode islandsås och rostad lök
Vegetarisk biff med blomkål och fetaostsås(GF)


ONSDAG
Lammfärsbiff med rosmarinsås och haricot vert (GF)
Vit fisk med currysås, frön och örter (GF)
Ugnsbakad spetskål på en bädd av matvete och grönsaker


TORSDAG
Citronbakad fisk med gräddkokt spenat (GF*)
Tikka masala på kyckling med ris(GF)
Färsk gnocchi med spenat, vitlök och parmesan


FREDAG
Olika korvar med räksallad och rostad lök (GF)
Krabbfiskkakor med thaicurrysås (GF)
Svensk falafel med tzatziki