Meny

Vecka 21

Måndag 

Pasta Carbonara (bacon, parmesan, grädde, äggula)
Ångkokt MSC märkt torsk m. pepparrot, räkor, brynt smör (*GF)
Rostad pumpa m Vegme och brynt sojasmör (*GF)

Tisdag

Ugnsbakad kyckling m. grillade grönsaker, gräddig tomatsås (*GF)
Lax med stuvad spenat, potatis
Hirsbiff med stuvad spenat, potatis

Onsdag

Stekt mejramskorv m. gräslökspotatismos, grillgurka (*GF)
Fiskgratäng med räkor, potatismos (*GF)
Rödbetsbiff m. fetaostcrème, potatis (*GF)

Torsdag

Ångkokt kolja med gubbröra, potatis (*GF)
Piccata Milanese, tomatsås, ris (*GF)
Potatis- och purjolöksbiffar med Vegme (sojakött) (*GF)

Fredag

Kökets special ”SURPRISE”