Vecka 39
MÅNDAG
Pasta bolognese , parmesan
Ugnsbakad sejfilé med vitvinssås samt dillslungad potatis
Morotslasagne med keso och örter
TISDAG
Torsk med örter och citron samt kall gurksås(GF)
Kycklinggryta med curry, ris (*GF)
Blomkålbiffar serveras med tomatsalsa(GF)
ONSDAG
Pannbiff på nötfärs, saltgurka, gräddsås, (GF)
Ugnsbakad kolja med pepparrot, kokt ägg, skirat smör och dill
(GF)
Ostgratinerad squash med baljväxtfärs och tomatsås(GF)
TORSDAG
Krabbburgare med friterad potatis och aioli(GF)
Gryta på nötkött serveras med potatismos
Champinjonsfyllda crepes
FREDAG
Stekt kummel med tomat och paprikasås(GF)
Sojakaramelliserad kyckling m ingenfära, chili och ris
Kökets val