Meny 20/5-24/5

 

Måndag

Koreansk köttgryta på nötkött, nudlar

Nattbakad fläskkarré med potatisgratäng (*GF)

Grönsakswok med sojafärs och nudlar

 

Tisdag

Ångkokt torsk, räkor, hackat ägg, brynt smör, pepparrot, potatis (*GF)

Färsbiff på kravmärkt nötfärs, rosépepparsås, potatis (*GF)

Risoni med sparris och parmesan, sojabönor

 

Onsdag

Biffstroganoff, saltgurka, gräddfil, ris (*GF)

Fiskgratäng från Smögen (fisk, skaldjur), potatis (*GF)

Spenatbiff med couscous, yoghurtsås med ajvar

 

Torsdag

Lammfärsbiffar med tomatsås, ugnsbakad potatis (*GF)

Ugnsbakad lax med grönärtssås och potatispuré (GF)

Ostgratinerad paprika fylld med sojafärs (*GF

 

Fredag

Kökets överraskning

(*GF=Glutenfri maträtt)

Med reservation för ändringar.