Meny

Meny vecka  20

Vecka 20 (2)
MÅNDAG
Fröverbakad bleka med vinstuvade champinjoner , bladspenat , krutonger
Chiliglaserad fläskkarre med skysås och ris (*GF)
Potatisgnocci med parmesan och vitlök samt vegme

TISDAG
Köttbullar med gräddsås och potatispure (*GF)
Ugnsbakad kolja med saffransris , oliver och ärtor (*GF)
Grönkålsbollar med med gräddkokta morötter (*GF)

ONSDAG
Plommonspäckad köttfärslimpa på kalvfärs, potatispure (*GF))
Ångad torsk med vitvinssås och glaserade KRAV rötter (GF)
Pastagratäng med grillade grönsaker och halloumi

TORSDAG
Halstrad havsaborre med örtsmör och kokt potatis (GF)
Panerad schnitzel med ärtor och stekt potatis
Rödbetsbiffar med fetaost sås (GF)

FREDAG
Grill vid fint väder