Meny

Vecka 4, 21/1 -25/1

Måndag 
Kokt torsk, ägg- & persiljesås, potatis (GF*)
Nattbakad kravmärkt högrev med smålök och rotgrönsaker (GF*)
Vegetarisk burgare med klyftpotatis

Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk med lök sås, potatis(GF*)
Fiskgratäng med skaldjur och duchesse
Fettuccini med vegme och svampsås

Onsdag
Skånsk kalops, rödbetor, potatis (GF*)
Kolja med brynt smör och ingefära samt citron (GF*)
Bondomelett

Torsdag
Hemkokt ärtsoppa m. mejram, senap & tärnad fläskbog, pannkaka, sylt och grädde
Kycklinggryta med chorizo & svamp, ris (GF*)
Nudelwok med grönsaker

Fredag
Kökets val​

 

(*GF=Glutenfri maträtt)

Med reservation för ändringar.