Vecka 4, 20-24 jan

Måndag

Biff stroganoff med gräddfil samt kokt potatis (GF*)

Ugnsbakad sej med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis (GF*)

Gratinerad broccoli med cheddar och peasfärs

 

Tisdag


Ångad torsk med gröna ärtor och äggsås, potatis (GF*)

Biff Lindström med rödvinssky och råstekt potatis (GF*)

Färska Gnocchi med krämig tomat- och basilikasås

 

Onsdag


Kokt rimmad fläsklägg m. hemlagat rotmos, senap (GF*)

Ugnsbakad rödspättafilé med tapenade och kokt potatis (GF*)

Nudelwok med tofu

 

Torsdag

Laxpytt med saltgurka och smetana

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt, potatis (GF*)

Vegmebiff med stekt lök (GF*)

 

FREDAG


Kinesiska nyårets meny