Neuroteam Kungsholmen

Kontakt

 08-122 831 60

Lämna ett meddelande om vi inte kan svara så ringer vi upp dig så snart vi kan

Hitta hit

 Mariebergsgatan 22

Neuroteamet tar emot patienter från 18 års ålder för rehabilitering direkt efter utskrivning från sjukhus. Teamet vänder sig till patienter som är ny- eller återinsjuknade i stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom.

Ingår i vårdvalet för primärvårdsrehabilitering

Neuroteam Kungsholmen tar först och främst emot patienter från Kungsholmen och Norrmalm, men även patienter som har valt oss som vårdgivare enligt vårdval (LOV) och som bor i närområdet.

E-remisser i TakeCare

Vi tar emot elektroniska remisser och överrapporteringar via TakeCare. Ni hittar oss i TakeCare som Neuroteam Kungsholmen.

Remisser kan även skickas till fax 08-617 93 24

Neuroteamet erbjuder rehabilitering i hemmet och i hemmets närmiljö. I teamet arbetar legitimerad arbetsterapeut, legitimerad sjukgymnast, legitimerad logoped och legitimerad kurator.

Primärvårdsrehabilitering ingår i Vårdval Stockholm. Neuroteamen är ett tilläggsuppdrag till basuppdraget som omfattar mottagning och hemrehabilitering. Stockholms Sjukhem har basuppdrag vid två mottagningar och flera neuroteam, stationerade i Bromma och på Kungsholmen. Läs mer om Primärvårdsrehab Bromma och Primärvårdsrehab Kungsholmen.

Visas enbart i Umbraco för redaktörer
Uppdaterad 2023-03-13 Webbredaktör: Mariana Lind Skriv ut sidan